Nitrittsalt apotek

Potassium nitrate 90g – Apotek 1

Apotek 1

16. des. 2011 — Dette viser seg vanskelig å finne, jeg fikk salpeter (KNO3) på apoteket, men det er ikke like bra da det “har en vei å gå” før det omdannes til …

Nitrittsalt, 0.6% – Krydra.no

Slakteren, apotek og hos Felleskjøpet. Liker 1 …

Nitrittsalt er svært godt egnet til salting og saltlake i forbindelse med videreforedling av kjøttprodukter, nitrittsalt hindrer tilvekst av botulisme. Nitrittsalt kan brukes til konservering og speking av: halvtørt og kokt kjøtt, pølse, fisk, jerky, bacon, skinke, pastrami, salami, corned beef. Bruk ca 30 gram per kilo kjøtt.

OT: Hvor får jeg kjøpt nitrittsalt i Trondheim?

OT: Hvor får jeg kjøpt nitrittsalt i Trondheim? – Snikksnakk, pølsevev, sludder og vås – Terrengsykkelforumet

Nitrittsalt hindrer tilvekst av botulisme og bidrar til at kjøttet opprettholder sine naturlige farger 2kg : 150kr + 70kr (frakt) 4kg: 300kr inkludert frakt …

Jeg har et pancetta prosjekt på gang og da trenger jeg nitrittsalt (0,05% NaNo2 i NaCl). Dette viser seg vanskelig å finne, jeg fikk salpeter (KNO3) på apoteket, men det er ikke like bra da det "har en vei å gå" før det omdannes til nitritt og man får den ønskede effekten…

Hvor får en kjøpt nitrittsalt? – Mat og drikke – Kvinneguiden

8. okt. 2018 — Santa Maria selger dette i vanlige butikker i Sverige, mens i Norge må man på apotek. Det kan blant annet kjøpes her! Skal du lage fenalår?

Nitrittsalt | FINN torget

Nitrittsalt 0,6% Natriumnitritt – 2kg er et vakuumsalt av næringsmiddelkvalitet og er svært godt egnet til salting og saltlake.

Salpeter til kjøtt og konservering – Hus Hage Hobby

Tilsetninger, Chorizo, Bitec RD-1, Pøkulus, Cevapcici, Westfalia, Pepperoni, Nitritt, Nitrittsalt.

Nitrittsalt 0,6% Natriumnitritt – 2kg | Arctic-Fritid.no

Finnes det noe slikt norsk begrep som nitrittsalt? … tar helt feil brukes kaliumnitrat (fåes på apoteket) bl.a. til konservering av kjøtt.

Nitrittsalt 0,6% Natriumnitritt – 2kg er et vakuumsalt av næringsmiddelkvalitet og er svært godt egnet til salting og saltlake.

Nitrittsalt 5 kg – Foodstuff.no

Tilsetninger, Chorizo, Bitec RD-1, Pøkulus, Cevapcici, Westfalia, Pepperoni, Nitritt, Nitrittsalt

Tilsetninger, Chorizo, Bitec RD-1, Pøkulus, Cevapcici, Westfalia, Pepperoni, Nitritt, Nitrittsalt

Nitrittsalt?

Keywords: nitrittsalt apotek, salpeter apotek, nitrittsalt apotek 1