Plantasjen på Grünerløkka: Butikker, åpningstider og mer

Plantasjen er en populær norsk plantebutikk som tilbyr et stort utvalg av blomster, planter og hageprodukter. På Grünerløkka i Oslo finner du en av Plantasjens butikker, som er et flott sted å besøke for alle hage- og blomsterentusiaster.

Butikker og beliggenhet

Plantasjen på Grünerløkka ligger i Markveien, som er en av områdets mest livlige og trendy gater. Butikken er omgitt av kafeer, restauranter og andre butikker, og det er enkelt å tilbringe en hel dag med å utforske området.

Adresse: Markveien X, 0554 Oslo

Åpningstider

Åpningstidene for Plantasjen på Grünerløkka er som følger:

Dag Åpningstid
Mandag 09:00 – 18:00
Tirsdag 09:00 – 18:00
Onsdag 09:00 – 18:00
Torsdag 09:00 – 19:00
Fredag 09:00 – 18:00
Lørdag 09:00 – 16:00
Søndag Stengt

Nærhet til postkontor

Hvis du trenger å besøke postkontoret i nærheten av Plantasjen på Grünerløkka, finner du et postkontor bare noen få minutters gange unna. Grünerløkka postkontor har også praktiske åpningstider som passer godt for de som ønsker å kombinere postgangen med et besøk til Plantasjen.

Åpningstider for Grünerløkka postkontor:

  1. Mandag-fredag: 09:00 – 17:00
  2. Lørdag-søndag: Stengt

Møt Plantasjens eksperter

Mens du er i Plantasjen på Grünerløkka, kan du dra nytte av kunnskapen og ekspertisen til de ansatte. Plantasjens ansatte er dedikerte og erfarne, og de vil gjerne hjelpe deg med å velge riktige planter og gi råd om pleie og stell.

“Vi brenner for planter og ønsker å hjelpe deg med å lykkes med din hage. Spør oss gjerne om tips og råd!” – Plantasjen på Grünerløkka

Tilbud og arrangementer

Plantasjen på Grünerløkka har jevnlig tilbud og arrangementer for sine kunder. Dette kan inkludere alt fra rabatter på utvalgte planter og blomster til workshops og foredrag om ulike temaer relatert til hagearbeid og blomsterdyrking. Følg med på Plantasjens nettside eller besøk butikken for å holde deg oppdatert på kommende arrangementer.

Kom og besøk Plantasjen på Grünerløkka

Enten du er en erfaren gartner eller bare ønsker å skape et grønnere og vakrere hjem, er Plantasjen på Grünerløkka et flott sted å besøke. Med et bredt utvalg av planter, blomster og hageprodukter, kunnskapsrike ansatte og hyggelige tilbud og arrangementer, er Plantasjen det perfekte stedet å finne inspirasjon og kjøpe alt du trenger for å skape din egen lille hageoase.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finner jeg Plantasjen på Grünerløkka?

Plantasjen på Grünerløkka ligger i Markveien. Planter, blomster og hageutstyr kan kjøpes på Plantasjen på Grünerløkka.

Hva er åpningstidene for Plantasjen på Grünerløkka?

Plantasjen på Grünerløkka har forskjellige åpningstider avhengig av dagen. Det er best å sjekke deres nettside for oppdatert informasjon. Det er viktig å sjekke åpningstidene før du besøker Plantasjen på Grünerløkka.

Har Grünerløkka postkontor faste åpningstider?

Ja, Grünerløkka postkontor har faste åpningstider som kan variere avhengig av ukedag og høytider. Du kan finne informasjon om de faste åpningstidene til Grünerløkka postkontor på Posten sin nettside.

Hvor kan jeg finne Grünerløkka postkontor?

Grünerløkka postkontor ligger på en adresse som kan bli funnet på Posten sin nettside eller gjennom en navigasjonsapp. Grünerløkka postkontor er et viktig sted å vite om for å sende eller motta post i området.

Er Plantasjen på Grünerløkka kjent for sitt utvalg av planter?

Ja, Plantasjen på Grünerløkka er kjent for sitt brede utvalg av planter og blomster. Enten du ønsker å plante i hagen eller trenger en blomst til en spesiell anledning, kan Plantasjen på Grünerløkka være det rette stedet å besøke.

Hva slags hageutstyr finnes på Plantasjen på Grünerløkka?

Plantasjen på Grünerløkka tilbyr et variert utvalg av hageutstyr, inkludert verktøy, potter, frø og plantepleieprodukter. Enten du er en erfaren hageentusiast eller nybegynner, finner du alt du trenger for å ta vare på hagen din hos Plantasjen på Grünerløkka.

Hva er fordelene med å handle på Plantasjen på Grünerløkka?

En av fordelene med å handle på Plantasjen på Grünerløkka er det store utvalget og kunnskapsrike ansatte som kan gi deg råd og veiledning. Du kan være trygg på å finne det du trenger og få hjelp til å velge riktig planter og utstyr hos Plantasjen på Grünerløkka.

Er det andre butikker i nærheten av Plantasjen på Grünerløkka?

Ja, Markveien på Grünerløkka har et variert utvalg av andre butikker og spisesteder som du kan besøke mens du er i området. Ta deg tid til å utforske Markveien og oppdag andre spennende butikker og kafeer mens du er på Grünerløkka.

Er Grünerløkka postkontor et travelt sted?

Ja, Grünerløkka postkontor kan være travelt, spesielt i perioder med høyt postvolum eller i tidsrommet før høytider. For å spare tid, kan du vurdere å besøke Grünerløkka postkontor utenom de mest travle tidene på dagen.

Hva annet kan jeg gjøre på Grünerløkka i tillegg til å besøke Plantasjen og postkontoret?

Grünerløkka er kjent for sitt pulserende uteliv, kafeer, restauranter, parker og kulturtilbud. Du kan også ta en spasertur langs Akerselva eller besøke en av de mange kulturelle attraksjonene i området. Enten du er interessert i shopping, mat og drikke eller kultur, vil det være noe for enhver smak på Grünerløkka.

Artiklen Plantasjen på Grünerløkka: Butikker, åpningstider og mer har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 10 anmeldelser